May

Çankaya Okullar Arası 25. Tiyatro Şenliği Kapsamında Okul Öncesi Öğretmenimiz Zerrin BAŞARAN'ın çalıştırdığı  okulumuz  Anasınıfı   öğrencileri tarafından "Anne Kuş ve Yavruları" oyunu sergilenmiştir. Öğretmenimiz Zerrin BAŞARAN'a ve  öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz  öğrencileri öğretmenleri  rehberliğinde Dilimizin Zenginlikleri Projesi Nisan Ayı Çalışması kapsamında grafiti çalışması yaparak okul panosunda sergilediler. Sınıf öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

2/C ve 4/A Sınıfı öğrencilerimiz Sınıf Öğretmenleri Aslıhan Elif KORHAN ve Aynur DENİZ işe birlikte Teknik Araştırma ve Kalite Yönetimi Hidrolik Laboratuvarına gezi düzenledi.Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bize bu imkanı sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

1 / D Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Leyla YURTLU öncülüğünde Dilimizin Zenginlikleri Projesi Nisan Ayı etkinlikleri kapsamında "Grafiti  Çalışması " yaptılar.  Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

3 /A , 3/B ve 3/C  sınıflarımız öğretmenleri ile birlikte Dijital Hayvanat Bahçesine gezi düzenleyerek  eğlenceli bir gün geçirdiler. Sınıf öğretmenlerimiz Emine YILMAZ, Merve EVSEN DÜZGÜN ve Kiraz ALGÜR' e  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

3/B Sınıfı öğrencilerimiz  Fen Bilimleri Dersinde  Sınıf Öğretmenleri Merve EVSEN DÜZGÜN ile birlikte yapay çevre oluşturarark, çevreyi korumanın önemini bir kez daha hatırladılar. Öğretmenimize ve öğrencileimize teşekkür ederiz.

Nis

3/D Sınıfı öğrencilerimiz Sınıf ÖĞRETMENLERİ Hafıza Seher YORULMAZ ile birlikte çeşitli meslekleri ve nesneleri canlandırarark drama etkinliği gerçekleştirdiler. Böylece iletişim becerilerini, hayal gücü ve yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı yakaladılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

3/B Sınıfı öğrencileimiz öğretmenleri Merve EVSEN DÜZGÜN ile birlikte Hayat Bilgisi Dersi kapsamında "Çevremizdeki Tarihi ve Turistik Yerler" ile ilgili broşür hazırlama etkinliği ile "Cumhuriyet Döneminde Kazanılan Hak ve Özgürlükler" ile ilgili kitepçık hazırlama etkinliği yaptılar. Böylece öğrencilerimiz öğrenme sürecine aktif katılım sağlayarak. proje üretme ve yürütme becersisi kazandılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Değerli Öğretmenlerim, Kıymetli Öğrencilerim ve Saygıdeğer Velilerimiz,

Bizi birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en üst seviyede yaşatan bayramlarımızdan Ramazan  Bayramına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile Ramazan Bayramınızı gönülden kutlar, bayramın ülkemize, islam alemine, ve tüm insanlığa sevgi , hoşgörü, kardeşlik, huzur ve birlik beraberlik getirmesini temenni eder, selam ve sevgilerimi sunarım.

Nis

1/A Sınıfı öğrencilerimiz ve Sınıf Öğretmenimiz Tülin Türel TOKLU TİLKİ Ramazan Bayramı dolayısı ile bayramlaşma etkinliği düzenlediler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, bayramlarını kutlarız.

Nis

Anasınıfı B Şubesi öğrencilerimiz öğretmenleri Zerrin BAŞARAN rehberliğinde ritim çalışması gerçekleştirdiler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

1/D Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Leyla YURTLU nezaretinde Ramazan Bayramı münasebeti ile birbirnden güzel etkinlikler yaptılar. Sınıf öğretmenimize ve öğrencileimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kişilere çeşitli bilgiler sunarak kullanıcıların bilgi edinmesini kolaylaştıran, kitaplar, yayınlar, çevrimiçi kaynaklar ve diğer materyaller aracılığıyla çeşitli konular hakkında bilgi edinme şansı sunan kütüphanelerin önemini kavramak için 2/C Sınıfı Öğrencilerimiz Sınıf  Öğretmenimiz  Aslıhan Elif KORHAN önderliğinde Kütüphaneler Haftasını çeşitli  etkinliklerle kutladılar. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

2/A Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Nihal YILMAZ KARABULUT önderliğinde Karagöz ile Hacivat gösterleri yaptılar. Öğrencilerimiz bu geleneksel gölge oyunu aracılığıyla  kültürel mirasımızı tanıma ve takdir etme şansına sahip oldular.