ANKARA / ÇANKAYA - Milli Eğitim Vakfı İlkokulu

Ekm

Farkındalık yaratmak için 6 Ekim Dünya Serebral Palsi Günü olarak ilan edildi. Beyin felci olarak da bilinen Serebral Palsi hastalığına dikkat çekmek amacıyla okulumuz 4-C Sınıfı öğrencileri gün içinde çeşitli etkinliklere yer verdiler.

Sınıf öğrencilerinden Serebral Palsili Çınar Alp Güzel için etkinlikleri yaptıklarını belirten ve Çınar'a olan sevgilerini gün boyu anlatmaya çalışan 4-C öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Kapsamında Bireylerin Öğrenme Hareketliliği 2020-1-TR01-091509 Projesi Yürütilmektedir

Şbt

Erasmus K101 kapsamında, DIVERSITY Farklılıklar İçinde Birliktelik Projesi Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde, okulumuzun da içinde bulunduğu dokuz okul tarafından yürütülmektedir.

Ock

BAŞARI YOLUNDA BİR PROJE DAHA HAYATA GEÇİYOR

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE'nin yürüttüğü ve ortak okullardan biri olan okulumuzun da dahil olduğu DIVERSITY " Farklılıklar İçinde Birliktelik" KA101 Projesi Açılış toplantısı 18 Ocak 2021 Pazartesi Günü Saat 14:00 ile 17:00 arasında çevrimiçi gerçekleştirildi.Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Turan AKPINAR'ın da katıldığı toplantıya okulmuzu temsilen Okul Müdürümüz Ahmet YILDIRIM ve İngilizce Öğretmenimiz Aylin YÜCEL katılmışlardır.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında coşkulu bir şekilde kutladık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

Eyl

Okulumuz Beyaz Bayrak sertifikasından sonra Beslenme Dostu Okul sertifikası da aldı.

Eyl

26 Eylül Avrupa Diller Günü okulumuzda kutlandı. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Emeği geçen tüm Öğretmen ve öğrencilerimize de teşekkürler...

Ekm

Milli Eğitim Vakfı İlkokulu sabah 10.00 da başlayan törenlerle Cumhuriyetimizin 95. yılını öğretmen, öğrenci ve tüm verileri ile birlikte kutladı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Katılımlarından dolayı velilerimize ve mahalle sakinlerine şükranlarımızı sunarız.  Yaşasın Cumhuriyet

Ekm

Sonuçlara göre yeni Okul Meclis Başkanımız Muhammed Okur oldu.

Ock

Okul Kütüphanemiz Velilerimizin Yardımları Okul Müdürü Ahmet Yıldırım´ın çabaları ile son şeklini aldı ve çocuklarımızın kullanımına hazır hale geldi.