Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında Yeşilay  Kulübü  olarak 1/A 1/Dve 2/A Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Leyla YURTLU, Tülin Türel TOKLU TİLKİ ve Nihal YILMAZ KARABULUT ile birlikte çeşitli etkinlikler yaptılar.Güzel çalışmaları için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

3.Sınıf öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri ile birlikte Hayat Bilgisi dersi  Güvenli Yaşam  konusu kapsamında Polis Müzesini ziyaret etti. Sınıf Öğretmenlerimiz Emine YILMAZ, Merve EVSEN DÜZGÜN, Kiraz ALGÜR, Hafıza Seher YORULMAZ'a  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2/A Sınıfı Öğrencilerimiz öğretmenleri Nihal YILMAZ KARABULUT rehberliğinde atık malzemelerden topaç yapıp  oynadılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

4/B Sınıfımız İngilizce Öğretmenimiz Aylin YÜCEL refakatında yumurta deneyi yaparak, İngilizce terim ve kelime bilgilerini geliştirdiler.Öğrermenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

3/D Sınıfı öğrencilerimiz Hayat Bİlgisi ve Türkçe Dersi konuları kapsamında öğretmenleri Hafıza Seher YORULMAZ nezaretinde "SAĞLIKLI OLMAK İÇİN" konulu afiş çalışması gerçekleştirdiler. Öğretmenimize ve öğrencileimize teşekkür ederiz.

Şbt

3/D Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Hafiza Seher YORULMAZ rehberliğinde Tarfik İşareti ve Levhalarını öğrendiler.Öğremenlmize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2/C Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Aslıfan Elif KORHAN rehberliğinde persfektif çalışması yaptılar.Çok güzel çalışmaların ortaya çıktığı etkinlik için öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz 23.02.2024 Cuma günü William Shakespeare'in "Othello" isimli Tİyatro Oyununa giderek hem haftanın yorgunluğunu attılar hem de keyifli vakit geçirdiler.

Şbt

Okulumuz 1/A sınıfımızın hazırladığı okuma bayramı okul müdürümüz ve müdür yardımcımız ve velilerimizin  katılımıyla gerçekleşti. Sınıf öğretmenimiz Tülin Türel TOKLU TİLKİ'ye  ve desteklerini esirgemeyen velilerimize emekleri için teşekkür ediyoruz. Çocuklarımıza hayatlarında başarılar diliyoruz.

Şbt

1/D Sınıfımız Öğretmenleri Leyla YURTLU rehberliğinde ritim çaışması yaparak hem eğlendiler hem de yaratıcı yönlerini keşfetme, zihinsel olarak rahtlama, koordinasyon ve konsantrasyon becerilerinin gelişmesine katkı  sağladılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2/B Sınıfı öğrencilerimiz her ay gerçekleştirdikleri süreli yayın inceleme etkinliği kapsaminda bu ay Bilim Çocuk Dergisini incelediler.  Okuma alışkanlığı ve sevgisi kazandırma amacıyla  öğrencilerimize eehberlik yapan Sınıf Öğretmenimiz Başak ŞENOCAK EVCİ'ye ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

3/A Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Emine YILMAZ rehberliğinde Hayat Bilgisi dersinde Tarfik İşaret ve Levhalarını öğrendiler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimiz İngilizce Dersinde Öğretmenleri Aylin YÜCEL rehberliğinde "Yürüyen Renk "deneyi  yaparak eğlenerek öğrendiler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

13/02/2024 Tarihinde okulumuz 4. Sınıf öğrencilerine Lösemili Çocuklar Vakfı Yetkilisi Gonca KARATAŞ tarafından kansere karşı koruyucu önlemler konusunda bilgi verildi.

Şbt

3/B Sınıfı Öğrencilerimiz Öğretmenleri Merve EVSEN DÜZGÜN rehberliğinde trafiği düzenleme amacı ile kullanılan işaret levhaları, ışıklı ve sesli işaretler ve trafik kurallarını öğrendiler.Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.