ANKARA / ÇANKAYA - Milli Eğitim Vakfı İlkokulu

Nis

1/A Sınıfı öğrencilerimiz ve Sınıf Öğretmenimiz Tülin Türel TOKLU TİLKİ Ramazan Bayramı dolayısı ile bayramlaşma etkinliği düzenlediler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, bayramlarını kutlarız.

Nis

Anasınıfı B Şubesi öğrencilerimiz öğretmenleri Zerrin BAŞARAN rehberliğinde ritim çalışması gerçekleştirdiler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

1/D Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Leyla YURTLU nezaretinde Ramazan Bayramı münasebeti ile birbirnden güzel etkinlikler yaptılar. Sınıf öğretmenimize ve öğrencileimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kişilere çeşitli bilgiler sunarak kullanıcıların bilgi edinmesini kolaylaştıran, kitaplar, yayınlar, çevrimiçi kaynaklar ve diğer materyaller aracılığıyla çeşitli konular hakkında bilgi edinme şansı sunan kütüphanelerin önemini kavramak için 2/C Sınıfı Öğrencilerimiz Sınıf  Öğretmenimiz  Aslıhan Elif KORHAN önderliğinde Kütüphaneler Haftasını çeşitli  etkinliklerle kutladılar. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

2/A Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Nihal YILMAZ KARABULUT önderliğinde Karagöz ile Hacivat gösterleri yaptılar. Öğrencilerimiz bu geleneksel gölge oyunu aracılığıyla  kültürel mirasımızı tanıma ve takdir etme şansına sahip oldular.

Mrt

1/D Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Leyla YURTLU ile birlikte Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında birbirinden güzel etkinlikler yaptılar.Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ayhan IŞIK okulumuzu ziyaret etti.Müdürümüze nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Mrt

2/A Sınıfı öğrencilerimiz bölme işlemini eğlenerek öğrendiler.Sınıf öğretmenimiz Nihal YILMAZ KARABULUT'a teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

2/A Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Nihal YILMAZ KARABULUT rehberliğinde Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayı Çalışması kapsamında Koca Nine ve Tilki masalını okudular, dinlediler ve resmini yaptılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri iftar yemeğinde bir araya geldi.Bereketin ve hayırların bol olduğu mübarek Ramazan ayında bir araya gelen öğretmenlerimiz güzel bir dayanışma ve beraberlik  örneği sergilemiş oldular.

Mrt

2/A Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Başak ŞENOCAK EVCİ rehberliğinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü vesilesiyle çok güzel etkinlikler gerçekleştirdikler.Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2/ C Sınıfı Öğrencilerimiz öğretmenleri Aslıhan Elif KORHAN rehberliğinde Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayı faaliyetleri kapsamında Koca Nine ve Tilki masalını  işe ilgili okuma dinleme ve resmetme çalışması yaptılar.Sınıf öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

4/D Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Aynur DENİZ rehberliğinde Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart  Ayı Çalışması kapsamında Kelime Türetme , Kare Bulmaca etkinliği gerçekleştirdiler. Sınıf Öğretmenimize ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Mrt

2/D Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Şükran ÇELİK rehberliğinde  Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayı Çalışması kapsamında Koca Nine  ve Tilki Masalını dinleyerek resmettiler. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1/C Sınıfı Öğrencilerimiz öğretmenleri Hatice SANCI rehberliğinde Mart Ayı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Masal Bulmacası " çözdüler. Oldukça keyifli vakit geçiren öğrencilerimize ve sınıf öğretmenimize teşekkür ederiz.